over mij

Welkom in mijn massagepraktijk Evenwicht. Mijn naam is Michel de Wit en ben gediplomeerd masseur. Met het aanbod van diverse massages lever ik graag een bijdrage aan het ontstaan, herstellen en behouden van evenwicht in uw dagelijks leven. Een regelmatige massage draagt bij aan bewustwording van het lichaam. Hierdoor wordt het makkelijker zelf verantwoordelijkheid te nemen voor uw welbevinden en gezondheid.

Ik nodig u van harte uit om op deze website meer te lezen over mijn diensten. Stoelmassage en Thaise yoga massage behoren daar sinds kort ook toe. Momenteel vervolg ik mijn opleiding tot erkend massagetherapeut. Daarmee zal het aanbod van mijn diensten nog verder worden uitgebreid.

Evenwicht Massage Bergeijk Reiki Behandeling

mijn visie

In het leven proberen we te leren van wat we op onze weg tegen komen. Het vinden en behouden van evenwicht daarin is geen vanzelfsprekendheid. De weg is voor iedereen anders, heeft een andere betekenis en geeft andere uitdagingen in het leven. Het nemen van verantwoordelijkheid voor eigen leven hierin vergt moed en kan ons uitdagen om keuzes te maken. En dat is veel makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker in de wereld waarin we leven. Onderweg kunnen klachten ontstaan zoals stress, spierspanningsklachten en een gevoeligheid voor blessures. Voor mij is duidelijk dat ons lichaam, ons emotioneel welzijn en onze geest met elkaar verbonden zijn. En dat balans hiertussen zorgt voor evenwicht.

In het dagelijks leven streef ik na om uit te gaan van de universele basisprincipes, namelijk: Liefdevol zijn, vertrouwend op het leven, met dankbaarheid, waarin ik toegewijd en eerlijk en met vriendelijkheid om ga met mijzelf en anderen.

Wanneer je interesse hebt, kan je het contactformulier invullen. Je vindt deze terug op de website. Ik neem dan contact met je op. Tijdens de eerste afspraak maken we kennis en volgt een anamnese. Mogelijk heb je vooraf duidelijk van welke dienst je gebruik wilt maken. Ook is het mogelijk dat ik je adviseer op basis van wat jij deelt.

Tijdens je bezoek kun je van mij een professionele, discrete houding verwachten. Ik ben open in contact en ben met aandacht bij wat ik doe. Een ontspannen sfeer is belangrijk. De ruimte nodigt hiertoe uit. Deze is ingericht met natuurlijke materialen en heeft een prettige atmosfeer.

Om met aandacht de massage te geven en te ontvangen is het uitgangspunt dat ik in stilte werk en passende muziek gebruik. Het kan voorkomen dat emoties zich aandienen. Vanzelfsprekend is hiervoor ruimte en zal ik op gepaste wijze hiermee omgaan.

mijn werkwijze

Evenwicht Maak een afspraak

maak hier je afspraak en kom tot ontspanning

maak een afspraak
Evenwicht Maak een afspraak