stoelmassage

Een laagdrempelige activerende massage van schouders, nek, armen, handen, rug en heupen. Geschikt ter preventie van werk gerelateerde klachten zoals RSI en stress.

Evenwicht Massage Bergeijk Stoelmassage
Evenwicht Klassiek Massage

stoelmassage prijzen

Behandeling van 20 minuten €22,-

stoelmassage uitleg

Stoelmassage is een drukpunten massage waarbij gebruik wordt gemaakt van een ergonomisch ontworpen massagestoel. De massage is activerend, waarbij door middel van een vaste structuur van handelingen spieren en gewrichten soepel worden gemaakt en het lichaam wordt aangezet tot het afvoeren van vrijgekomen afvalstoffen.

De massage wordt over of door de kleding heen gegeven en maakt het daarmee een laagdrempelige massagevorm.

Een regelmatige stoelmassage zorgt voor ontspanning, geeft energie, verbetert de concentratie en draagt bij aan het voorkomen van (werk gerelateerde) klachten zoals RSI en stress.

stoelmassage op locatie voor bedrijven

Stoelmassage is erg geschikt als preventief middel voor medewerkers met zittend werk langdurig in dezelfde en mogelijk verkeerde houding, bij het ervaren van een hogere werkdruk en bij fysiek zwaar werk.

Het structureel aanbieden van stoelmassage draagt bij aan het verlagen van werkstress en andere werk gerelateerde klachten en daarmee ook een lager ziekte verzuim. Daarnaast draagt het aanbieden van de dienst bij aan een tevreden medewerker en waardering voor de werkgever.

De massage vraagt een korte onderbreking van 20 minuten van de werkzaamheden, waarna de medewerker weer fris en ontspannen verder kan. Voorafgaand aan de massage is er kort de gelegenheid om specifieke klachten aan te geven zoals bijvoorbeeld spierpijn, waardoor ik in de gelegenheid ben om hierop af te stemmen.

Voor bedrijven bestaan er verschillende regelingen die het aanbieden van stoelmassage voor werknemers tijdens werktijd aantrekkelijk kunnen maken. Wanneer je als bedrijf gebruik wilt maken van mijn diensten als stoelmasseur, neem dan contact op voor een demo en een afgestemde prijsopgave.

Evenwicht Maak een afspraak

andere diensten

klassieke massage

Laat vastzittende en stijve spieren weer soepel maken met een klassieke massage.

lees meer

ontspannings massage

Laat je lichaam en geest volledig tot rust komen met een ontspanningsmassage.

lees meer

holistic pulsing

Een aangename therapievorm waarbij de kracht van zachtheid als basis dient voor een diepe ontspanning en het voelen van contact met je essentie.

lees meer

chakra energie massage

Ervaar meer lichamelijk en psychologisch evenwicht door een chakra energie massage.

lees meer

reiki behandeling

Reiki staat voor universele levensenergie en is een helingsmethode die haar oorsprong vindt in Japan.

lees meer

mindfullness

Beoefening van mindfulness betekent op een speciale manier oplettend zijn. Bewust aanwezig zijn in het hier en nu, zonder te oordelen.

lees meer

stoelmassage

Een laagdrempelige activerende massage van schouders, nek, armen, handen, rug en heupen. Geschikt ter preventie van werk gerelateerde klachten zoals RSI en stress.

lees meer
Evenwicht Maak een afspraak

maak hier je afspraak voor een mindfullness sessie

maak een afspraak
Evenwicht Maak een afspraak